IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Френски маникюр 2021 – Селена Гомес ни вдъхновява

17 май 2021 09 00

Той е доста нестандартен

БГНЕС/IStockphoto

Много жени искат да имат перфектния маникюр и затова събират най-различни идеи от интернет. Често молят за помощ в социалните мрежи, за да им покажат снимки, но голяма част от тях предпочитат ноктите им да са украсени така, че никой друг да няма същия дизайн. Докато у нас в момента по-пъстрите дизайни, предимно с цветя и артрисунки, са доста актуални за пролетта, в Instagram виждаме по-нестандартни предложения, изработени специално за известни личности.

Тези дни Том Бачик – маникюристът на звездите, разкри как да използваме черно, червено и бяло за един по-различен френски маникюр. Такъв той направил не за кого да е, а за една от любимите му клиентки – Селена Гомес.

Френски маникюр с две страни – защо не?

Маникюристът използва една от най-новите тенденции при ноктите за пролет/лято 2021. При нея ноктите са оцветени от вътрешната страна. Той е оформил ноктите на певицата във формата на бадем, като за основа е поставил черния цвят, докато белият е на заострените им върхове.

Обръщайки едната ръка на Селена, заснел маникюра ѝ в своето студио, той показва, че вътрешната страна на ноктите ѝ е с червен цвят. Ефектът прилича доста на този на емблематичните обувки на висок ток на Christian Louboutin. Независимо от основния им цвят, долната част на подметката им е с този огнен нюанс.

Тази пролет френският маникюр бележи връх на търсенията, след като видяхме Кортни Кардашян и дъщеря ѝ Пенелопе с еднакви с животински принт. След това Кайли Дженър ни даде идея със своята „дъга“. Но този на Селена Гомес определено бие всички, отличавайки се със своите две страни и изключителната си семплост.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари